Államilag elismert ismerkedés
2013. április 15. írta: Koczy

Államilag elismert ismerkedés

„Ezekkel a mai fiatalokkal csak a gond van… Nem tudnak ezek semmit… Nem értik a lényeget. Nem tudják, hogy a kormány csak jót akar nekik. Állandóan csak lázadoznak minden ellen, ahelyett, hogy házasodnának, aztán szaporodnának szépen csendben, és nevelnék Nagy Magyar Szellemiségben a minimum három, de inkább négy vagy öt porontyukat. Neeem, ezek tanulni akarnak, meg jól fizető munkahelyet! Nem tudják mi a jó, majd mi megmutatjuk nekik… Csinálunk nekik jó kis ismerkedős programot a Bergendy együttessel, mer’ ugye Lady Gaga túl drága, ahol persze burkoltan, beléjük neveljük a szellemiséget, és mindjárt nagyobb kedvük lesz a házasodáshoz! Tíz millióból ki is jönne…” - okoskodhatott Drága Kormányunk ismét, mielőtt előállították Soltész Miklóst, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális és családügyért felelős államtitkárát ezzel a már elsőre teljesen banálisnak tűnő ötlettel

Jelenleg az egyetemistáknak minden kedden, szerdán külön bulit tartanak, hétvégén pedig minden szórakozóhely más italakciókkal és fellépőkkel szórakoztatja a jónépet. A diáknapokról és az egyéb egyetemi rendezvényekről nem is beszélve. Tudnak maguknak a diákok programokat szervezni, nem kell ahhoz állami segítség, hogy összeakaszkodjon két huszonéves és esetleg szerelem szülessen a fellángolásból.

De most gondoljunk csak bele, melyik épeszű egyetemista választana egy egyértelműen unalmas, és idejétmúlt szórakozási formát a jól bevált hangos zenére ugrálós, vagy éppen kocsmában, haverokkal sörözgetős programja helyett? Miért olyanokra kell elszórni a pénzt, ami egyértelműen bukásra van ítélve? Miért akar a kormány már a magánéletünkbe is beleszólni? Miért mindig visszafele megyünk, és nem előre?

Tessék mondani, építőtáborba mikortól lehet jelentkezni?

20121010-budai-ifjusagi-park-ifipark-budai3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://koczyblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr985228460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

regress 2013.04.16. 18:13:19

hülye ötlet,hülyéktől hülyéknek. a narancsos fajta kihalásra van ítélve,rajtuk a táncház sem segít.ahhoz is hülyék,hogy szaporodjanak

Nanenáné 2013.04.16. 18:23:31

Ki beszél itt az ismerkedésről? Arról van szó, hogy a haverok egyházi és/vagy ifjúsági szervezetei eltapsolhassanak 10 - nem millió, hanem milliárd - forintot!
Ennyi!
Építeni semmit sem akarnak, hacsak saját villát nem! Ahhoz meg nem építőtábor kell, hanem közmunkás!

Mindfield 2013.04.16. 18:38:41

@Nanenáné: Erről van szó kérem, ha én lennék odafent én is azt csinálnám, mint a Kohn rabbi, hogy "lett volna még pár ötletem", és fel is számítanék érte jó pár milliárdot.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2013.04.16. 18:47:15

Egyik Pártra Sem közösség megosztotta
1.179 ember kedveli · 1.957 ember beszél erről

www.facebook.com/EgyikPartraSem

Mr. Waszabi 2013.04.16. 19:04:36

Ma úgy látom, gyenge kezű volt Kádár, és nem is volt látnok, sajnos. Exportálnia kellett volna ezeket egyetemista korukban a Gulagra, kicsit átnevelni őket, legalább, s most nem volna semmi bajunk:)

Nanenáné 2013.04.16. 19:11:52

@Mr. Waszabi: Haver, te hülyébb vagy helyből, mint más nekifutásból! Ha nem vennéd észre, most ők velünk valami hasonlót akarnak csinálni. Átnevelni, elűzni, kisemmizni. És azért, mert látták hogyan működött ez akkor!

Mr. Waszabi 2013.04.16. 19:17:43

@Nanenáné: úgy tűnik, azonos módon látjuk a lényeget. Miért is vagyok tehát hülye?
Ez jutott eszembe, próbálom a humoros oldaláról felfogni a helyzetet.

kifordított nagyanyó 2013.04.16. 19:40:58

Ez az építőtáboros kérdés nagyon üt!XD

Nanenáné 2013.04.16. 19:49:30

@Mr. Waszabi: Mert ne kívánj másnak olyat, amit magadnak nem szeretnél!

Mr. Waszabi 2013.04.16. 20:06:21

@Nanenáné: ok, de mi lesz a penitenciám, atyám? Ha már vétkeztem, ugye...
Tudja, az is áll egy helyütt az Újszövetségben, hogy jobb egy embernek elvesznie a népért, mint az egész népnek egy ember miatt. Igaz, hogy ezt Kajafás mondta Jézusról, de mennyivel inkább megáll szélhámos zsarnokokra, nem de? Nos, ez nálunk nagyon aktuális ma, úgy gondolom.