Le a diszkriminációval, éljen a férfi egyenjogúság!

Nem tudom, tényleg nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek ezen a Doboz-ügyön. Mikor először olvastam, csak nevettem rajta, hiszen a sztori lényege, hogy a lelkes kis aktivista fiúcska a női egyenjogúság élharcosaként benyújtotta panaszát az őt ért állítólagos diszkrimináció miatt.  Aztán csak pilláztam, mikor mindezt a hisztit tényleg komolyan vették, és most tessék, még jön a büntetés is.

Ez most komoly?!

Hiszen tök egyértelmű, hogy a szórakozóhelyek általában ezeket a "nőknek ingyenes" akciókat csak a bevétel növelésére használják. Az ok rendkívül egyszerű (és már évtizedek óta jól bevált):  mivel nőknek ingyenes, vélhetően sok nő fogja választani a helyet a szórakozásra. Ha megy a sok nő, nyilván mennek utánuk a férfiak is, ergo, sok ember lesz a szórakozóhelyen. Ha pedig sok ember van, azok általában többet is költenek.

 

De én kitaláltam! Le a diszkriminációval a szórakozóhelyeken!

first-date-tips_main.jpgMindenki fizessen belépőt, és az italozásra is meghatározott szabályok vonatkozzanak. Mivel az említett ügyben ugye kiemelt szerepet kapnak a diákok, ezért mielőtt elfogyasztanának valamit együtt, kötelesek bemutatni egymásnak a diákigazolványukat. Ha mindketten tanulói státuszban vannak, maguk fizetik a saját italaikat. Tanulói jogviszonnyal nem rendelkezők esetében pedig mindig legyen náluk kereseti igazolás az elmúlt három hónapról, hogy tudják igazolni meghívás jogosságát a férfi részéről, mert ha neadjisten a férfi kevesebbet keres (esetleg munkanélküli) már a nőnek kötelessége fizetni a férfi italát! Ezeket persze kirendelt hatóságok figyelik majd, akik a szórakozóhelyeken szúrópróbaszerű ellenőrzéseket végeznek. Aki megszegi a szabályokat, büntetésre számíthat! Akár nő, akár férfi!

Így aztán mindenki boldogan szórakozhat abban a tudatban, hogy senkit nem ér sem pozitív, sem negatív diszkrimináció, ezeket az intézkedéseket pedig lassan vezessék be az éttermekbe, a gyorskajáldákba, sőt a fagyisbódéknál is!

 

Éljen a Nemzeti Randikommandó!