Macskák a használati tárgyak ellen

A macskákat a kíváncsi és mindenbe belekontárkodni vágyó természetük teszi igazán aranyossá. Ha valami változás van a megszokott környezetben ők egyből ott vannak, szemügyre veszik a dolgokat, megszagolják, kipróbálják, és ha úgy gondolják az az új valami értelmetlen hülyeség, bután néznek rád, hogy te mégis használod. Azonban vannak a lakásban olyan tárgyak, amelyet a cicánk előszeretettel tekint közlekedési eszköznek, vadászterületnek, játéknak vagy épp ádáz ellenségnek. Ezekből jön most egy válogatás, vigyázat, extra cuki videók következnek!

cat-and-printer-2.jpg 

Futópad

A cicák a napjuk nagy részét alvással töltik, azonban mikor ébren vannak, nagyon izgágák tudnak lenni. A kijárós cicák kiélik magukat a lakáson kívül, fára másznak, ugrabugrálnak, így mire visszajönnek már kiadták minden fölösleges energiájukat, és csak elnyúlva fekszenek a kanapén naphosszat. A benti macskáknak azonban ez a dolog nem adatott meg, a mozgás mégis fontos szerepet tölt be az életükben, és még az egészségük megóvásában is segít. A cica lefárasztására tehát tökéletesen alkalmas a szobában elhelyezett futópad, arról nem is beszélve, hogy nekünk is nagyobb kedvünk lesz edzeni, ha ennyire cuki a partnerünk. 

 

Robotporszívó

Sokszor viszont erőt vesz rajtuk a lustaság, és úgy kívánnak cikázni a lakásban ide-oda, hogy a kisujjukat se kelljen mozdítaniuk. Erre tökéletesen alkalmas egy robotporszívó.

 

Vizesblokk

A cicákról az a pletyka járja, hogy bizony nem igazán szívlelik a fürdetést és a vizes helyeket. Azonban természetesen ez alól is vannak kivételek, néhány macsek (főleg, amit kicsi kora óta úgy szoktattak) kifejezetten élvezi a pancsolást.

 

Akvárium

Macska és halak? Azt hiszem ezen nincs mit megmagyarázni…

 

Nyomtató

A nyomtató a cicusok örök ellensége, mivel hangjával az őrületbe tudja kergetni még a legnyugodtabb macskát is. Ők persze nem hagyják annyiban a dolgot, támadást indítanak az ádáz bestia ellen. 

 

Kenyérpirító

Ez a konyhai eszköz a hirtelen mozdulataival nagyon rá tudja hozni a frászt a kíváncsi természetű cicusokra.

 

Telefon

Néhány cica határozott vágyat érez arra, hogy kihasználja a modern távközlés adta lehetőségeket. Bár a telefont még nem tanulta meg szakszerűen használni...

 

Figyeljünk oda, mert lehet, hogy aranyos, mikor a macsek bénázik valamivel, de azért vigyázzunk, nehogy kárt tegyen magában!