A bloggerlány szörnyű önvallomása

A bloggerlány ma borzalmas felfedezést tett. Egy olyan felfedezést, amely gyökeresen megváltoztathatja az életét a továbbiakban.

Neki bizony nincs lyuk a lábai között…

DSCI0858 másolata.JPGAddig nem is gondolkodott ezen a szörnyűséges testi hibáján, amíg az Internetországban való randalírozás közben véletlenül bele nem botlott egy ezzel kapcsolatos cikkbe. Új divat terjed a neten, bizony a „thigh gap” –jelenség, ami azt jelenti, hogy nem ér össze a lányok két combja.

Sokan írták, hogy ez csak testtartás kérdése, meg bárki tudja úgy tartani a lábait, hogy az ne érjen össze. Ki is próbálta mindet, de rá kellett jönnie, hogy bizony, akárhogy is nézi, az övé menthetetlen. Mondjuk, le kell szögezni, hogy a lány eleve az átlagosnál vaskosabb alsó végtagokkal rendelkezik. 15 évesen például nagyon vékony volt, a combjai mégis ugyanígy összeértek.  Hiába nem kövér most sem, sajna a lábai kicsit rövidre és szélesre sikerültek. Ilyen a genetikája. Ettől függetlenül könnyen együtt tud élni a dologgal, nem vesz lapos talpú cipőt miniszoknyával, és máris nem tűnik fel senkinek, hogy a lábai jobban mutatnának öt centivel hosszabban.

thigh-gap_1.jpgAhogy nézegette a képeket, rájött, hogy ezeket a fotókat már látta többször is, de sosem tűntek akkora durranásnak, hogy ebből valami ikonikus dolog legyen. Vékony lányok állnak… A tipikus modellek mindig is így néztek ki, csak nem állították őket afrikai éhező pozícióba. De hogy ez ennyire szexi legyen?

Most mi legyen? Törjön össze, tekintsen magára máshogy? Dobja ki a ruháit és ezek után csak zsákokban járjon, hogy senki ne is lássa az alakját, hiszen hogyan is tudna úgy létezni, hogy nem felel meg az „o”-lábú nőideálnak!

Egy fityfenét… Legyint rá, és röhög rajta egyet. Hiszen mindenki tudja, hogy mennyi minden múlik a jó fényeken, a jó beállításokon, nomeg egy ügyes fényképész a fotosoppal karöltve egy kecske alfeléből is tud a férfiak számára vonzó dolgot létrehozni.  

Most ez, később meg más lesz a divat. Egyébként a bloggerlány azt hitte a tengerparton lábfejfotózás, meg kajakattogtatás után már nem lehetnek újabb dimenziók a wannabe művészek körében. De úgy tűnik tévedett… Eddig a gyépés lábtartás volt a menő, most meg a lyukas lábköz. Mi lesz a következő? Esetleg a kancsalítás, vagy a nyelvnyújtogatás?

Ja nem, bocs, az már megvolt…