Cukiság iskolakezdésre: Ez a cica imád iskolába járni

bubba001.jpgA képen látható nagy vörös-fehér kandúrt Bubbának hívják. Bubba egy kicsit más, mint a többi házimacska, ugyanis van egy nagyon furcsa hobbija: imád iskolába járni. Olyannyira, hogy nemrégiben saját tanulói azonosító kártyát is kiállítottak a részére.

A cica a San Hose-i Leland középiskola hivatalos tanulója és nem csak a tanítási órákon vesz részt, hanem szereti a sporteseményeket, az iskolán kívüli elfoglaltságokat és az órák közti szünetben is szívesen tölti az idejét a tanulókkal. Ők pedig imádják, ugyanúgy, ahogy a tanárok is. A kivételezés persze megjár neki, ha ki szeretne menni valamelyik óráról, szabadon megteheti. Ezt a szándékát hangos nyávogással szokta jelezni.

Bubba egyébként elég közelről jár be iskolába, gazdájának háza a középiskola mögött van. A cicus először szobamacska volt, de nem érezte magát igazán jól bezárva és ezt a gazdája tudtára is adta. Bubba aztán mindenki legnagyobb meglepetésére nem csavarogni ment, hanem középiskolába.

A cica annyira népszerű, hogy a diákok egy róla mintázott szobrot is szerettek volna állíttatni a tiszteletére, de ezt az ötletet az iskola vezetősége megvétózta. Ettől függetlenül Bubba lelkesedése töretlen, továbbra is aktív tagja az iskola életének.

 Via