Csak fele annyira szeretnék menő lenni, mint ez a 89 éves nagymama

Az életben nagyon lényeges, hogy megtaláljuk azt a hobbit, amiben valóban ki tudunk teljesedni. És az sem gond, ha egészen 89 éves korunkig kell keresnünk. Így volt ezzel Kimiko Nishimoto, a japán nagymama is, aki majdnem 90 éves korában jutott el oda, hogy kiállítás nyílt a kicsit sem hétköznapi önarcképeiből. 

kimiko06.jpg

Kimikot 72 éves koráig nem is foglalkoztatta a fotózás, ám ekkor úgy döntött, hogy beiratkozik a fia kezdő fényképész tanfolyamára. Rájött, hogy van tehetsége a dologhoz, sőt mi több, élvezi is. Teljesen beszeretett a fényképezésbe, modellnek pedig saját magát választotta, de nem a tipikus önarcképeket részesítette előnyben, hanem egy kicsit viccesre vette a figurát. Sokszor fotózza magát állatjelmezekben vagy fura szituációkban. 

2017-ben beérett a munka gyümölcse, Kimiko munkáit Tokióban az Epson Espite galériában mutatták be a nagyközönségnek, "Asobokane", azaz "Gyerünk játszani!" címmel. Szóval, ha úgy érzed, túl öreg vagy belekezdeni valami újba, gondold át a dolgot mégegyszer!

via