Te rúgtál már be annyira, hogy hazavittél egy idegen kutyát?

Na, ennek az angol lánynak sikerült. 

re_szeg_la_ny01.png

Azt már mindenki tudja, aki valaha volt részeg, hogy az ember ebben a "más" tudatállapotban képes furcsa dolgokat véghezvinni, telefonálgatni az exnek, összejönni olyan valakivel, akire józanul rá sem nézne, vagy idő előtt bealudni a kocsmaasztalon. Azonban Toni Robinson még ennél is tovább ment, hazavitt egy tök idegen kutyát, és még szelfizett is vele. 

A lány épp hazafele tartott a társasággal, amikor a részeg alteregója, Patricia (igen, azt állítja, van neki ilyen) meglátott az egyik kerítés mellett egy kutyát, a kabátja alá dugta, és elvitte a barátjához, akinél aznap aludt. Toni azt mondta, nem esett le neki, hogy ez nem az ő kutyája. "Elneveztük Violetnek, a sok Palma Violet gin után, amit a görbe este alkalmával elfogyasztottunk." Bevitték magukkal az ágyba a kutyát, készítettek közös fotókat, és együtt tértek nyugovóra. "Csak reggel vettem észre, mikor a kutya nekiállt mozgolódni, hogy bizony nem vagyunk egyedül. Ekkor eszméltem rá, hogy mit tettem megint."

re_szeg_la_ny03.png

Ezután Toni felhívta a kutya eredeti gazdáit, akik hamar meg is érkeztek az elrabolt kedvencért. Princess (mert ez volt a kutyus eredeti neve) gazdái megbocsátották az eb eltulajdonítását és belátták, hogy jobban oda kell figyelniük a szökős kedvencükre. 

A képeket elnézve szegény kutyának kell egy kis idő, mire kiheveri a történteket, Toni pedig jobb, ha legközelebb meggondolja mennyi gint iszik, mivel már harmadik alkalommal lopott részegen kutyát. 

via