Túlélő horror-mix két percben

Néhány tinédzser lerobbant éjjel az út szélén a régi verdájukkal, amit az egyikük az apja engedélye nélkül hozott el. De nem is akármilyen út, hanem a főúttól jó messze egy murvás rész, egy kísérteties erdő közepén. Mert erre biztosan rövidebb. Hooogyne…
A Lúzer elkezd parázni, a Keménycsávó mindjárt el akar indulni valamerre, a Szépfiú udvarol a Szőke Nagymellű Lánynak, és megpróbálja beráncigálni a bokorba, a Vallásos Lány előjön valami szent hantával, a Szemüveges Okoscsaj pedig megpróbál mindent megszakérteni.
 
Persze arra jutnak, hogy a legértelmesebb dolog, amit csinálhatnak, hogy bemennek az erdőbe, amiről pedig egy arra bicikliző részeg elmondta, hogy átkozott, és hogy ott laknak a késes gyilkosok, akik feldarabolnak mindenkit.
 
Úgy döntenek, hogy négyen bemennek, ketten pedig ott maradnak, és megvárják a többieket, nem tudom, hátha csoda történik. Miközben az ottmaradt kettő, aki a Nagymellű Szőke, és Szépfiú, romantikázgatnak, és még a furcsa zajok sem tűnnek fel nekik, meg az a hörgés, és még arra is lusták, hogy valami fényt csináljanak, a többiek lassan egyre beljebb jutnak az erdőben. Mindenféle vallási jelkép, és voodoo –hoodoo izé állja útjukat, amire persze mindeki sajátos magyarázatot talál. Még a feldarabolt állatok és az elszórt ruhadarabok sem ébresztenek bennük kételyt, csak mindig sikongatnak, ha meglátnak valami ilyesmit. Mindeközben persze kiég az egyetlen elemlámpájuk, és sötétben tapogatóznak. Közben egy mocsárhoz érnek, ahol persze az Okoscsaj el is tűnik. Nekiállnak keresni, közben mindenféle mocsári rém hangokat hallanak. A Vallásos Csajról kiderül, hogy az apja, aki egy sorozatgyilkos volt, ebben a mocsárban halt meg. Öngyilkos lett, és itt kísért a szelleme. Itt a Lúzer csávó megijed, és visszarohan a kocsihoz, a Jóisten sem tudja milyen megfontolásból, de ott is persze hullákat talál. Mindkettejük bele kifordulva, és az autóra ráfestve, hogy „Kész a vacsi”. A srác ettől beparázik, és ismét berohan az erdőbe, ahol esik kel, kezét-lábát töri, közben persze sikongat. Megjelenik neki egy halott lány szelleme, aki figyelmezteti, de már késő, mert ott áll mögötte a baltás, aki leüti, és elvonszolja.
 
Immáron csak ketten folytatják útjukat az ismeretlenbe, rettegve, hogy ők lesznek a következők. Végül odaérnek egy tisztáson lévő lerobbant kúriához, amiről még nem tudják, hogy régen egy bolondokháza volt. Persze egyből bemennek, mert mi másra is csábítanának a sok kereszt az udvaron, és a leégett, véres autóroncsok. Ott bent aztán elkezdenek kutakodni, közben a csajok azon sírnak, hogy mind meg fognak halni. Persze világítás még mindig nincs, de az elemlámpa újra működik, így átnéznek mindent, és megtudják, hogy régen itt elmeroggyantakon végeztek orvosi kísérleteket szökött náci orvosok. Ettől aztán úgy megrémülnek, hogy elkezdenek értelmetlenül rohangálni ide-oda, elvesztik egymást, és mindegyikük külön úton jár.
A Vallásos Csaj mindenféle megkínzott dolgokat talál a pincében, és látomásai támadnak. Rácsukódik az ajtó, és megjelenik egy figura, aki felfekteti a műtőasztalra a sok üvegben tárolt szem meg agy közé. Előszedi a késeket, de a lány kicselezi, és igen, sok sebbel de megússza, és elszökik. Keresni kezdi a többieket. Meg is találja az Okoscsajt, aki azt mondta ide menekült az erdőben bujkáló baltás gyilkos elől. A keménycsávó mindeközben mindenféle szellemekkel, tricikliző kisfiúval, véres látomásokkal, tévéből előbújó japán kislányokkal küzd. Végül a nagy menekülésben újra megtalálják egymást, éppen kijutnának a hátsó ajtón, mikor a Vallásos Csaj eléjük áll egy nagykéssel, és közli, hogy játszani fognak. És, hogy ő hozta ide őket, ez az egész meg volt rendezve, áldozatot kell bemutatni az isteneknek. Lekötözi őket, és kiviszi az udvarra, ahol egy egész csoport sápadt amish skandálja, hogy „Égjenek a bűnösök!”. Kikötözik őket, és gyújtják a tüzet, mikor az Okos csaj megtalálja a kiutat, és kioldozza magukat, a máglya felborul, és felgyullad a környék.
 
A Keménycsávó és az Okoscsaj nekiáll rohanni. Kiérnek egy főútra, ahol stoppolni kényszerülnek. Mindezt persze mocskos, sáros, véres ruhában. És még az eső is elered. Mindenki elmegy mellettük, végül egy kamionos megáll nekik. Ők kissé kétkednek mégis beszállnak, de nemsokára rájönnek, hogy hiba volt, mert a sofőr letért az útról. Kiszállni nem tudnak, ezért a saját fegyverével lövik le a kamionost, de a nagy tempó miatt a jármű letér az útról, és leburulnak egy völgybe. A lány meg a fiú természetesen túléli, és kimásznak, közben rájönnek, hogy hogy egymásba szerettek. Öszekapaszkodva elindulnak a falu irányába, és észre sem veszik a táblát, amin ez áll: „Vigyázz, mert ez a falu, egy régi indiántemetőre épült!”
 
Vége