Nem mind egyforma...

Több barátnőm is írt már arról rövidebb-hosszabb bejegyzésben, hogy milyen fajta pasik is fordultak meg az életében. Azt hiszem itt az ideje, hogy én is összeszedjem őket.

 hercegek.jpg

A Hősszerelmes

 

Fura fajta ez, nem is értem, hogy élhet még meg ezen a világon. Bár biztosan van olyan lány, akinek bejönnek a záros határidőn belül küldött „de hiányzol” tartalmú sms-ek, és az ajándék minden találkozáskor, de én nem ezek közé tartozom. A Hősszerelmes egyik fő ismertetőjele még az, hogy akárhányszor elküldheti az ember a fenébe, nem hajlandó tudomást venni a dologról.

 

A Megsértődős-letiltós

 

Ő általában az előbb említett fajból fejlődik ki, miután végre ráeszmélt, hogy a nő nem akar vele semmilyen érzelmi vagy szexuális kapcsolatot teremteni. Talán bosszúnak szánja, vagy csak a könnyebb felejtés érdekében, de módszeresen letiltja az adott lányt mindenféle közösségi oldalról, törli a hozzászólásait, esetleg egy egészen új profilt is készít. Soo hardcore!

 

A Megjátszós

 

Nagyon tipikus és rendkívül régi, talán kissé már elavult fajta. Azt hiszi magáról, hogyha meglóbál egy BMW-kulcsot a lányok bugyija egyből nedvesedik. De valószínűleg sikeresek a vadászatai, hiszen rendkívül meglepve fogadja az ellenkező női reakciót erre az ismerkedési stílusra.

Ennek a fajtának egy válfaja az, aki semmit nem tud felmutatni, mégis előadja, hogy ő a májer gyerek. Egy ideig vicces, aztán idegesítővé válik.

 

A Barát Extrákkal

 

Ő az, akivel az ember érzi, hogy összepasszol, valamiért mégsem lesz ebből soha igazi kapcsolat. Mindent megosztanak egymással, és kikérik egymás tanácsit a másik nem egyik kiválasztott képviselőjével, azonban mindketten a saját útjukat járják. Ha viszont találkoznak, abból fergeteges dolgok sülnek ki. És nincs is jobb, mint két menet között egy pohár sör mellett megbeszélni az épp aktuális pasi vagy nőügyeket…

 

A Fura Pasi

 

A Fura Pasi fura… Nincs rá más szó. Látszatra úgy néz ki, mint egy átlagos, normális hímegyed, mégis, ha az ember megismeri vagy próbálja, olyan dolgokat vesz észre, amik az átlagosra nem jellemzőek. Ez a fajta keveset beszél, ha beszél is inkább a munkájáról, hobbijáról vagy valami semleges témáról. Az ember néha kételkedik benne, hogy a Fura Pasi hallja –e egyáltalán, hogy mit mondunk neki, mert olyan, mintha folyton valahol máshol járna. Természetellenesen nyugodt fajta, nehéz felhúzni, azonban némi alkohol hatására képes azért normál férfiúi reakciókat mutatni.

 

A Sóher

 

Ez a fajta az egyik legidegesítőbb. Folyton nézi az árakat, és szórakozás helyett azzal van elfoglalva, hogy most van-e éppen szüksége arra a jegeskávéra 500 ft-ért vagy nincs. Általában mindig morog, és szinte elvárja a nőtől, hogy –egyenjogúság lévén – még egy randin is közösen rendezzék a számlákat. Ami nem probléma önmagában, de az már igen, ha a másik félet is meg akarja győzni arról, hogy az adott szórakozóhelyre miért nem éri meg befizetnie magát.

 

A Tökéletes…

 

Az pedig nem létezik, hiszen mi nők sem vagyunk tökéletesek. Miért is kéne annak lennünk? A lényeg hogy megtaláljuk azt, akinek a hibáit tudjuk tolerálni, és ő is a miénket…

MP8___Car_Love_by_HappyPurinsu.jpg