Válogatott hülyeségek 2013-ból

wtf cat.jpgMindjárt vége az évnek, ennek okán sorra készülnek a tematizált válogatások. Megtudjuk mennyivel élünk jobban, mint négy éve, melyik celeb házasodott, melyik szült, mik voltak a legnagyobb slágerek, a legjobb tévéműsorok, a legaranyosabb macskák, és még sorolhatnám. Ezen felbuzdulva én is összeszedtem egy kis gyűjteményt olyan válogatott hülyeségekből, amik a legcsekélyebb mértékig sem befolyásolták az életünket, mégis tele volt velük az internet. 

 

 

A Belügyminisztérium segít

Egy sms-sel. És persze mindenki maradjon a kocsijában, ha kifogy a benzin, üljön át egy másik járműbe. A magyar a siralmas helyzeten is tud röhögni, a nemzeti mémgyár bebizonyította a nemzeti ünnepre időzített hóesésben. 

4008250_eeacef68079c1edf44970245ad3de758_k.jpg

 

 

Kajareklám Grumpy Cattel!

Márciusban a morcos cica lereklámszerződött egy macskaeledelgyártóval. Ha mindez nem lenne elég, a fotózás idejére Tard saját szállodai szobát, kefélőasszisztenst és sofőrt is kapott. Hiába, aki ekkora sztár…

o-GRUMPY-CAT-FRISKIES-570.jpg

 

 

Szepesi Nikit jól meg…

b1056727.jpg

 

 

 

 

Ő meg meg is írta egy könyvben. Sokan meg kritizálták. Úgyhogy ezzel el is voltak egy darabig.

,

 

 

 

 

 

 

 

Egy szegedi férfi alfele

A rövidnadrágos férfi nem fázik. És ezt észrevette néhány szegedi fiatal is, akik lefényképezték a fickót és mindjárt csináltak neki egy facebook oldalt. Ő meg a hírös lett. 

picsaembern.jpg

 

Do the Harlem Shake!

Tavasszal hónapokig rángatózott az internet. Naponta jelentek meg a videomegosztókon az újabbnál újabb ökörködős videók az 1981-es hip-hop sláger DJ Baauer által feldolgozott változatának első percére. Az internetezők kreativitása határtalan volt, a legkülönfélébb szituációkban és jelmezekben parádéztak a kamera előtt. 

 

 

Schobert Norbi és a nyami -nyami

Magyarország első számú fitneszfenegyereke szeret a facebookon balhézni. A sok közül azonban a leginkább a nyári kiírása csapta ki mindenkinél a biztosítékot, mikor is egy túlsúlyos lányt illetett nem túl kedves szavakkal. De szerinte természetesen neki volt igaza. Mert ugye mindenki hülye, csak ő helikopter…

nyami nyami.jpg

 

 

A róka hangjára is fény derült

Ősszel az Ylvis nevű norvég parodista csapatnak köszönhetően megtudtuk, hogy a róka, azt mondja, hogy "dingdingdingdiring"… 

 

 

A badass fickó és a macska

Késő ősszel Norman Reedus, a The Walking Dead sorozat fenegyereke megmutatta, hogy egy igazi keménycsávó is lehet vajszívű. Fekete cicájával pózolt a People magazinban. 

 

 

Könyvet a B-kategóriás celebekről!

Nikin kívül a celebvilág több tagja is úgy gondolta, hogy lesznek olyan elvetemült emberek, akik pénzért szeretnének olvasni az ő életükről. Ilyen volt Bálint Antónia, Majka, Szikora Robi és Keleti Györgyi. Kíváncsian várom melyik alkotás lesz bestseller…

könyvek.jpg

 

VÉGÜL

 

 

Miley Cyrus és az ő mindene

A 21 éves énekesnő az év folyamán kimaxolt mindent, amit a popiparban azok szoktak bevetni, akiknek nincs elég jó hangjuk ahhoz, hogy azzal befussanak. Táncolt botrányosan, összeveszett egy idősebb énekesnővel, pucérkodott Terry Richardsonnak, és forgatott egy videoklipnek álcázott softpornót. Kíváncsian várjuk, hogy mit tartogat ezek után 2014-re. 

Miley-Cyrus-Wrecking-Ball-010.jpg

 

Ha van valami, amit még rendkívül fontosnak gondoltok megemlíteni, ne habozzatok, hisz ezért van a kommentketrec!