Karácsony "bisziglije" és Update Norbi döngő léptei

Általában átsiklok a bulvárban és a közszolgálati médiában megjelent dolgok felett, de ezen a héten mindkét részről olyan erős impulzusok érkeztek, hogy nem hagyhatom szó nélkül. Így hétvégére összeszedtem nektek, hogy mik mozgatták meg leginkább a magyar médiát 2020 negyedik hetében. 

f1a0f398-efc7-4235-9153-4a8911b65619.JPG

Az M1 riporternője jól megkérdezte a "bisziglit" Karácsony Gergelytől 

Tegyük félre kicsit a politikát (tudom, nehéz egy ilyen témában), ez az interjú, mint újságírót, mint kollégát háborított fel. Ugyanis ellentmondott mindannak, amit én annak idején az egyetemen tanultam. A riporterhölgy elkövette az összes olyan hibát, amiért mi gyakorlaton pontlevonást kaptunk. Nem egyértelműen teszi fel a kérdést, több kérdést tesz fel egymás után, úgy kérdez, hogy valamit sugall a néző felé, provokálja az alanyt, belevág a szavába, kapkod, véleményt fogalmaz meg. Egyertelmű tehát, hogy ez a riporteri teljesítmény egy gyönyörű szép egyes... Lett volna tíz évvel ezelőtt...  Most meg dícséret jár érte

 

Vajnáné és Vasvári Vivien luxizik

Andy Vajna özvegye férje halála óta folyamatosan a figyelem középpontjában van, kap pénzt, nem kap pénzt, marad, költözik, hol lakik, hol nem lakik, mit árverez és épp mik a jövőbeli tervei, vagy a legfontosabb, hogy éppen ki kíséri a temetőbe.  Azt viszont nem tudjuk meg, hogy mi van a magángépező cicájával... 

vajna_ne_01.png

Vasvári Vivient legtöbben a picsáskodást maxra járató műsorból, a Lusuxfeleségekből ismerik. Amióta nincs a műsor legtöbbször magánéletével került a bulvámédia érdeklődési körébe. Most épp a még nem exférjével harcol a gyerektartás miatt és robbantja ki a kommentháborút az "átlagemberek" között.   

vasva_ri01.png

 

 

Schobert Norbi véleménye a "döngő léptű" nőkről 

A múlt hét egyik legnagyobb port kavart témája, a házasság és a testúly kapcsolata, amelyben Schobert "Update" Norbi rendkívül érzéketlen módon fejtette ki a véleményét. Napok alatt rengeteg poszt, mém, paródiainterjú készült, youtuberek és celebek, férfiak és nők egyaránt elmondták a gondolataikat, volt olyan cég, ami reklámot épített Norbi mondandójának az ellenkezőjére. A valamikori fitneszguru elvesztett több tízezer követőt, mégis masszívan kiáll a véleménye mellett. Tévéműsorban is fejtegették, hogy ez csupán egy marketing fogás vagy Norbi tényleg ennyire semmibe veszi az emberek érzéseit. Tény, hogy Norbi ezzel az orbitális baromsággal képes volt egy egész hétig lázban tartani a hazai médiát!  

Gondolataim a Norbi-témában

Én nem szeretnék különösebben véleményt formálni, ugyanis még nincs gyermekem, viszont azt tudom, hogy a testsúly rengeteg mindentől függ. Jól tudom, milyen 65 kilósnak, meg 45 kilósnak lenni a 158 centis magasságomhoz. És azt is tudom, hogy hízni is ugyanannyira nehéz, mint fogyni, és tudom, mi az, hogy hiába eszel, nem látszik meg, mert átmegy rajtad minden és fájdalmaid vannak. Amikor mindenki sajnálkozva néz rád, hogy még a legkisebb női méret is lóg rajtad, az orvos meg tápszert töm beléd, hogy legalább az 50 kilót elérd. Szóval egy idő után, ezek a "kilóbeli" dolgok teljesen másodlagosak lesznek, nem is beszélve arról, hogy a különféle ételérzekenységek miatt nem is ehetsz meg azt, amit csak szeretnél. Én örülök, hogy sem neki, sem a feleségének, sem a gyermekeinek nincsenek ilyen problémái, és nem kell néznie, ahogy valamelyik szerette csonttá fogyva szenved otthon minden étkezés után. 

A torna és a tesmozgás hasznos, de be kell látni, hogy a magyar társadalom nagy része nem engedheti meg magának a heti több edzőteremlátogatást, a nőknek pedig a gyereknevelés, az otthoni teendők és a fő vagy mellékállású munka mellett sem ideje sem kedve nincs sanyargatni magát. És abban is biztos vagyok, hogy a férj, ha van egy kis szabad idejük, nem az edzőterembe zavarja az asszonyt, hanem közösen vagy a családdal szerveznek valami programot. Az emberi test változik, az anyagcsere folyamatok változnak, sőt mindenki más alkat, van akinek a duciság áll jól, ne adj' Isten a férje pont emiatt szeretett belé. Kedves Norbi, nem ítélhetsz el egy egész társadalmat, főleg, úgy a véleményed nem megalapozott. A saját agymenésedet tartsd meg magadnak a jövőben!