Öt fontos kérdés 2014-re

kerdojel.jpgKezdődik az újév, ne felejtsük el, ezentúl, ha hivatalos papírozunk a dátumot már ne 2013-mal kezdjük. Ilyenkor jönnek az újévi fogadalmak, és úgy állunk neki, hogy ez az év jobb, vagy legalábbis másabb lesz, mint az előző. Vagy az azt megelőző… Sajnos nem vagyok olyan jó, mint az Ezo tévé jósai, nem tudok garantálni két héten belüli szerencsét és nem látok a jövőbe sem, viszont összeszedtem néhány olyan dolgot, amiről már most tudni lehet, hogy nagy érdeklődésre fognak számot tartani mind a média, mind a hétköznapi emberek részéről.

 

Felépül-e Michael Schumacher?

A hétszeres Forma 1-es világbajnok december végén szenvedett súlyos síbalesetet a francia Alpokban. A negyvenöt éves autóversenyző állapota még mindig kritikus, holott már több műtéten is átesett. Szurkolunk neki nagyon a felépüléshez!

Michael-Schumacher-2005-F1.jpg

 

Hogyan folytatódik a The Walking Dead?

Az AMC-től december elején a sorozat egy nagyon erős záró epizódot kapott az évad közepére, ami után tűkön ülve várjuk, hogy mi fog történni a börtönből menekülni kényszerülő brigáddal. A rajongóknak már csak alig több, mint egy hónapot kell várniuk, a következő rész február kilencedikén kerül adásba.

anigif_enhanced-buzz-15172-1384448107-9.gif

Kap-e végre Oscart DiCaprio?

Remélem, mert olyat alakított Scorsese legújabb filmjében, a kritikusok által is agyon-vissza dicsért A Wall Street farkasában, hogy az nem igaz. A gyerekszínészből előbb nyálas szépfiúvá, majd igazi nagyágyúvá érő férfit már évek óta az Oscar -díjátadó nagy lúzerei között tartják számon, hisz jelölése több is volt, viszont egyszer sem sikerült elvinnie a szobrocskát. Talán majd idén…

the-wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-2.jpg

 

Lesz-e Berkiéknek valóságshowja?

Foglalkozzunk egy kicsit a magyar médiával is, hiszen az Édes Élet óta a kereskedelmi tévék és az internet Berki Krisztiánnal valamint csodálatos kedvesével Hódi Pamelával van tele. És állítólag annyira nagy királyok ők, hogy saját realityt is kapnak 2014-ben. Vajon fogják nézni annyian, mint az új Való Világot?

berki-krisztian-volegeny.jpg

 

VÉGÜL

 

Váltunk-e kormányt?

Direkt nem folytam bele jobban a politikai dolgokba, hiszen ez az egy kérdés lefed mindent. Most jön a választási hajrá, az igazi sárdobálás és a népek meggyőzése arról, hogy nekik mi volna a legjobb a következő négy évben. Lesznek csúnya botrányok? Lesz választási csalás? Politikai hiszti? Meglátjuk majd, de a fő kérdés: Marad-e a Fidesz? Mert az ország további sorsa ettől függ… 

vote-closed-fist.jpg

 

 

Persze arra is kíváncsi vagyok, hogy Titeket mi foglalkoztat, szabad a kommentezés!