Jobban teljesít?

Mit ne mondjak, gyorsan pörögnek az események így a választások előtti hajrában Fidesz-fronton. Miközben Drága Kormányfőnk azon igyekszik, hogy minél jobban hozzáláncolja magát Oroszországhoz, szarva az Európai Unió fejére, meg arra, hogy orosz testvéreink nem lesznek olyan kis birkalelkűek, mint nyugati társaik (ejnye-bejnye, rosszak lesztek kivonulunk), mert ha valami nem tetszik nekik csak sitty-sutty elzárnak, elvesznek, nem adnak, aközben a magyar pórnép, aki nyilván jól él, szó szerint veszi a bankrobbantás fogalmát, és baltával jár cigit venni. Ezek az emberek valószínűleg szórakozásból vagy engedetlenségből tesznek ilyet, véletlenül sem azért, mert nincs pénzük ételre, tüzelőre vagy ruhára.

mo_1.jpgA trafikos eladók félnek, nem csoda, én is félnek, egy teljesen elzárt kalitkában ücsörögni naphossszat minimálbérért, tudva, hogy ha valaki belém nyom egy pillangókést, lehet, hogy elvérzek, mire megtalálnak. Kormányunknak persze mindig az állampolgár az első. Gondolkodtak is bőszen: „Elsötétítés? Pakoljátok le a polcokat, jó lesz az úgy. Nem értem a problémát, ti meg le vagytok tojva, van nekünk jobb dolgunk is.”

Most már biztos az is, hogy az Ócsai Projekt bebukott, a buta devizahitelesek bizony nem akartak beköltözni a 2,5 milliárdból felépített, világvégén elhelyezett lakásokba. Ráadásul, aki beköltözött, annak sem lett semmivel jobb az élete. Persze ez is Gyurcsány hibája! Fújj!

Mindeközben, igen, itt van nekünk ez az agyonsztárolt rezsicsökkentés is, kijön ez kevesebből, hadd örüljön a nép. De azt nem hangoztatja senki, hogy ez ahhoz fog vezetni, mint például a fejlesztések hiánya miatt a legkisebb széllökéstől is elmegy az áram, és ülhetünk vaksötétben órákig. Kettőezertizenvalahányban…

Drága Kormányunk látszik, hogy igyekszik, mint a fene, de ez a hülye nép mindig csak elégedetlenkedik, ahelyett, hogy a jót keresné! Hát keresem én a jót, Kedves Honfitársaim, csak nem találom.