Le a plakátrongálással!

A rendőrségnek úgy tűnik kibővítették a feladatkörét. Ezentúl már nem csak az a legfőbb feladatuk, hogy egy valamikori útjavítás maradványaként kinnfelejtett harmincas táblánál egy bokor mögött megbújva lekapják az olykor akár hetven km/h-val száguldozó közúti bűnözőket, hanem egy jóval felelősségteljesebb munkát is kaptak; figyelniük kell a bevándorlás ellenes plakátokat. A vadiúj Nemzeti Plakátfelügyelő Ügyosztály nem is tétlenkedett, nem sokkal a kihelyezés után már fogtak rongálókat is. Annyira jó érzéssel tölt el, hogy a rendőrségnek még arra is van kapacitása, hogy óriásplakátokat figyeltessen, mind aközben, hogy ügyelnek a rendre és a biztonságra.

Egyébként szerintem a plakátszaggatás hülyeség. Csak arra jó, hogy még több adóforintunk elmegy erre a baromságra, ugyanis, amit Orbán Viktor eltervez, azt véghez is fogja vinni, még akkor is, ha három fegyveres katonát kell állítania 0-24-ben minden egyes plakát elé és mögé.

Emlékeztek még a BMW VS. Mercedes óriásplakát párbajra?  

mercedes-bmw.png

Milyen érdekesen mutatna, ha lenne minden bevándorlás ellenes mellett még egy plakát! Nyilván nem óriásplakátra gondolok, annál sokkal kreatívabb megoldások játszanak. Több helyen is jelent már meg válogatás lehetséges verziókból, de akár friss ötletekkel is elő lehet rukkolni. A rongálás nem vezet sehova, a rongálás rossz és még büntetés is jár érte. A kreativitás viszont határtalan...