Feltűnő pipik a nyolcvanas évek stílusában

Eleged van a '70-es évek stílusából? A csipkés felsőkből és a lógós szettekből? Akkor ez a poszt neked való, mert a Dan Bannino legújabb fotósorozatát bizony a '80-as évek színei és divatja inspirálta. És persze a modelljei sem voltak mindennapiak, igazi feltűnő és elbűvölő pipiket választott!


ad_208528369.jpg

Hogyan jött az ötlet, hogy épp csirkék szerepeljenek a fotókon? A művészt egy olaszországi nyaralása során szállta meg az ihlet, amikor is meglátott egy csomó gyönyörű tollú jószágot. Ezután egészen Padováig utazott, hogy találkozzon Andrea Pozzatoval, a díjnyertes csirketenyésztővel. Ott aztán kiválasztották a leginkább fotogén pipiket, hogy egy kis fodrászolás után igazi topmodellt faragjanak belőlük. 

ad_208528372.jpg

A figyelemfelkeltő fotósorozat nem titkolt célja, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy a csirke nem csupán étel, hanem gyönyörű és érző lény. "A munkámmal mindig is szerettem támogatni a nem hétköznapi kezdeményezéseket" - nyilatkozta a művész. - "A világ rossz irányba ment el, mert a csirkéket csupán arra nevelték, hogy étel formájában kiszolgálják az emberi fajt." 

Most már tudjuk, hogy a csirkék nem csak rántva jók, hanem egy jó megvilágítás mellett topmodellnek is...

via