Sok pénz, kevés munka - A Facebookon keresnek "online modelleket"

Én tényleg nem tudom, mi alapján dobálja fel nekem a legnagyobb közösségi oldal a hirdetéseket, de egyre furcsább dolgok jelennek meg az ismerőseim bejegyzései közé beszúrkálva. Már a mágikus, rózsaszín unikornis kakin is néztem egy nagyot, de ma reggel egy még inkább érdekes hirdetésre lettem figyelmes. 

"Jelentkezz te is online modellnek!" - szól a kecsegtető felhívás. Egyértelműen online szexmunkást keres a hirdetés, úgy tűnik változik a piac, a könnyen bepalizható lányokat már nem jól megszervezett "modellválogatókon", hanem a facebookon kell keresni. 

img_2234.jpg

A forgatókönyv itt is ugyanaz, a kb. fél nap munkával egy laikus által is összeállatható weboldalon sok pénzt ígérnek kevés munkával, nem kell szépnek lenni, a lényeg a mosoly és a jól kialakított önálló brand. Képzeljétek, olyan rendesek, hogy segítenek kialakítani az online személyiségedet, és még képzéseken is részt vehetsz. Abban a műszakban dolgozol, amiben akarsz, és az elit környezet is biztosított. Be leszel jelentve (valahogy), úgyhogy nem kell aggódnod a nyugdíjad miatt. Ráadásul nem kell sem önéletrajz, sem motivációs levél, csupán egy e-mail cím, egy telefonszám és három fénykép. Ha megtetszenek a széteffektezett tükrös szelfijeid a fejeseknek (már pedig meg fognak, ha egy fokkal szebb vagy az ördögnél), hívnak telefonon és már kezdődhet is a végtelen pénzeső. Hát ki tudna ellenállni ennek a lehetőségnek? 

Biztosan rengetegen jelentkeznek majd, ha tudják, ha nem, hogy mit is takar ez a dolog. Abban azért megegyezhetünk, hogy a vagyont nem adják ingyen.