A pucér futás a hóban és a meztelen merülés a jeges vízben fiatalon tart

Legalábbis ezt állítja az ukrán modell. Fotókkal!

inna04.jpg

A futók többsége a hidegebb téli időszakban inkább az edzőtermek futópadjait választja a kinti testedzés helyett, azonban még az igazán elszántak is több réteg ruhában vágnak neki a kültéri kocogásnak.  A 32 éves ukrán modell, Inna Vladimirskaya ennek a szöges ellentettjét vallja, ő ugyanis teljesen pucéran fut a hóban, majd merül egyet a jeges vízben az edzés végén. Kilenc éve rója a köröket hasonló módon Kijevben a Dnyeper partján, és azt mondja, ennek köszönheti csinos alakját és fiatalos kinézetét. 

"A hideg víz javítja a vérkeringést, gyorsabb lesz a véráramlás. Ez segíti a zsírbontást és jót tesz az izmoknak is. Mindemellett a művelet segít az izületi fájdalmakon és még a bőrt is megfiatalítja. A rozmárok is azért néznek ki jóval fiatalabbnak a korunknál, mert sok időt töltenek a hideg vízben" -nyilatkozta. 

Hozzétette, hogy egyébként nem időzik órákat a jeges folyóban, utána pedig igyekszik minél gyorsabban felöltözni és beülni a meleg kocsiba. Inna Instagramjának tanúsága szerint a modell elég sok mindent szeret pucéran csinálni, de azok élettani hatásairól sajnos eddig még nem számolt be. 

via, Fotók: Paul Tesinsky