Így nyomják világszerte a Skibidit

Az orosz kihívás letarolta a netet. 

skibidi.jpgElég sok minden történt az elmúlt időszakban, bőven lehetne a közéleti eseményekről is írni (nincs kizárva, hogy fogok), azonban néha kell a pihenés, úgyhogy evezzünk egy kicsit vidámabb vizekre így az év vége közeledtével.

Nagy divatját élik manapság a videómegosztókon az úgynevezett "challenge", azaz kihívás videók, amiknek az a lényege, hogy valami őrült kitalál egy baromságot, és a többi őrült meg csinálja utána. Hol jobban, hol rosszabbul, hol viccesebben, hol kevésbé, épp ahogy sikerül. A fiatalok ezt már néha egészen érthetetlen baromságokig tudják elvinni, gondoljunk csak a mosógépkapszula zabálásra. Sosem fogom megérteni, miért lesz valaki attól menő, hogy árt a saját egészségének. Annál jobban csípem azonban azokat a videókat, ahol felnőtt emberek kreatívan csinálnak hülyét magukból. Nemrégiben hódítótt a Baby Shark Challenge, ami egy gagyi gyereknótára felhúzott egyszerű táncból állt, idén október környékén pedig egy Little Big nevű orosz formáció jóvoltából megindult a Skibidi. Az együttes erre egy kihívást is meghirdetett, ami nem csak Oroszországot, hanem az egész világot meghódította. A polgárpukkasztó, jelenleg három tagú (a kisnövésű hölgy kilépett a csapatból) rave formáció ezúttal egy faék egyszerűségű gépzenére talált ki egy idióta robottáncot, és a rajongóktól is hasonlóan elvetemült ötleteket vártak. Ezekből hoztam most nektek egy válogatást. 

Mielőtt elkezdenénk, lássuk az eredetit: 

Nem meglepő módon az oroszoktól érkezett a legtöbb variáció a témára:

Még az egyik népszerű beszélgetős tévéműsor is felült a Skibidi vonatra, és így promózta a sztárvendégként meghívott együttest. 

Az angolok is beszálltak az buliba: 

Az ukránok pedig egész New Yorkig utaztak, hogy eljárják a táncot: 

A német Star Wars rajongók alkotása: 

Még Malajziában is készült Skibidi -videó:

A finn vízimentők is erre melegítenek be: 

A lengyelek az ünnepekre is ezzel hangolnak:

És persze van ám nekünk is, szintén karácsonyi verzióban: 

Ha neked is van egy Skibidi -videód, ne tartsd magadban, ha pedig kedvet kaptál az elkészítéséhez, hajrá!