A kisfiú karácsonyi kívánsága csak annyi volt, hogy visszakapja a tűzvészben elveszett cicáit

Az egyik menhely teljesítette.

A négy éves Tyson szüleivel menekülni kényszerült a tűzvész elől Paradise városából, a nagy zűrzavarban pedig két cicája, a fekete Optimus és a cirmos Bumblebee valahogy elkeveredett, így nem tudták magukkal vinni őket. A kisfiú családja "csak" a házat vesztette el, unokatestvérének viszont mindene odalett, így Tyson az összes játékát odaadta rokonának, ő pedig írt egy levelet a Télapónak, hogy nem kér egyebet karácsonyra, csupán vissza szeretné kapni két szeretett háziállatát. 

cica01.jpg

A szülők mindent megtettek, hogy teljesítsék fiúk kíváságát, az összes menhelyet végigjárták, de sajnos nem jártak sikerrrel. A Fieldheaven Feline Center egyik munkatársa, miután meghallotta a sztorit, egyből munkába lendült, csapdákat helyezett ki arra a körnnyékre, ahol a cicák valószínűleg elkóborolhattak. December 12.-én este az egyik csapdába besétált egy fekete cica, a menhely munkatársa egyből értesítette a családot. 

cica02.jpg

Tyson szülei úgy döntöttek, az lesz a legjobb, ha a kisfiút ezúttal nem viszik magukkal, nem akarták, hogy csalódjon, ha a talált állat mégsem Optimus. Azonban csodák-csodájára az elveszett cicát sikerült becsapdázni, így Tyson apukája, Joe nagy örömmel vitte haza fiának a kedvencet.  "Tyson percekig szorosan ölelte magához Optimust. A játékai egyáltalán nem hiányoztak neki a tűzvész után, viszont a cicák hiányába majdnem belebetegedett" - mesélte az anyuka. 

A menhely munkatársai a sikeren felbuzdulva még nagyobb erőkkel folytatták Bumblebee keresését. Még ugyanazon a héten ékezett a következő remek hír: a cirmos cica is megkerült! December 18.-án a család hazavitte a másik elkószált állatot is, Tyson pedig boldogabb volt, mint valaha, sőt a két macskusz is nagyon örült a találkozásnak. 

Boldog karácsonyt mindenkinek! 

via