How to move like Jagger

A diszkóban fontos, hogy a jó megjelenés mellett a tánctudásoddal is lenyűgözd az ellenkező nemet. Összeszedtem néhány manapság rendkívül népszerű mozdulatot, amellyel biztos sikerre viheted a pasizást/csajozást.

Disco_Wario_by_YoshiMan1118.png

Altáji Seggdörgölős

Ez a táncforma leginkább a női nemnél jellemző. Következőképp zajlik: minden ok nélkül neki kell dörgölni a hátsónkat valamely tereptárgyhoz vagy hímnemű, ha az nincs, nőnemű is megteszi, élőlényhez. Megspékelhetjük azzal, ha közben megpróbálunk le-fel mozgást is végezni. Fontos, hogy semmiképp sem ütemre tegyük mindezt.

Teljes Testtel Vonaglós

Ennek a lényege az, hogy próbáljuk meg utánozni a videoklipekben látott mozdulatsort. Álljunk kis terpeszbe, majd kezdjük el mindenféle rendszer nélkül rázni a testrészeinket, közben közelítsünk a guggoló pozícióhoz. Ha önmagában nem megy, vegyünk igénybe segédeszközt, mondjuk a DJ -pultot a kapaszkodáshoz. Ez is leginkább nőknek ajánlott.

Samponreklám

Ez első sorban hosszú hajú lányoknak ajánlott, mivel a fő mozdulatsor abból áll, hogy valamely kezünkkel folyamatosan túrjuk a hajunkat. Közben ajánlott a fej jobbra- balra csapkodása és a kócos tincsek mögüli szexi nézés.

Majomkompozíció

Nők és férfiak körében egyaránt népszerű, általában csoportos elfoglaltság. Rendkívül egyszerű, csupán ugrálni kell mindenféle ütem nélkül, lehetőleg a többiek számára minél zavaróbban. Ajánlott ehhez a lányoknak a sportcipő viselése, magas sarkúban veszélyes lehet. Ha ezt túl egyszerűnek találjuk, közben csapkodjuk a kezeinkkel össze-vissza, vagy ha úgy gondoljuk már profik vagyunk, vegyünk a kezünkbe mindehhez egy korsó sört is. Garantált a siker.

Öklözős

Elsősorban férfiakra jellemző. Álljunk egy helyben, vagy lépjünk mindig fél lépést balra, illetve jobbra, közben rázzuk az előzőleg már ökölbe szorított kezünket. Nem baj, ha néha eltaláljuk az ütemet.

Epilepszia roham

Álljunk be a tömeg közepére, majd kezdjük el rázni minden végtagunkat, lehetőleg más- más irányba és más-más ütemre. A fejünkkel csakugyan kooperálhatunk, csak egy idő után szédülésveszély léphet fel.

Versenytáncos páros

Ha van egy partnered persze párosban is nyomhatjátok, ehhez nincs szükség egyébre, mint beállni a legnagyobb tömeg közepére, majd egymás kezét el sem engedve rángatni a másikat ide-oda. Lehetőleg minél nagyobb táncteret kihasználva. Lehet beletenni forgatást is, de csakis kinyújtott kézzel.

 

Remélem sikerült segítenem nektek egy kissé kiigazodni a menő diszkótáncosok világában. Ha ezeket megtanuljátok, és hatékonyan alkalmazzátok, akkor biztosan nem fogtok kilógni a tömegből egy-egy buli alkalmával.