Államilag elismert ismerkedés

„Ezekkel a mai fiatalokkal csak a gond van… Nem tudnak ezek semmit… Nem értik a lényeget. Nem tudják, hogy a kormány csak jót akar nekik. Állandóan csak lázadoznak minden ellen, ahelyett, hogy házasodnának, aztán szaporodnának szépen csendben, és nevelnék Nagy Magyar Szellemiségben a minimum három, de inkább négy vagy öt porontyukat. Neeem, ezek tanulni akarnak, meg jól fizető munkahelyet! Nem tudják mi a jó, majd mi megmutatjuk nekik… Csinálunk nekik jó kis ismerkedős programot a Bergendy együttessel, mer’ ugye Lady Gaga túl drága, ahol persze burkoltan, beléjük neveljük a szellemiséget, és mindjárt nagyobb kedvük lesz a házasodáshoz! Tíz millióból ki is jönne…” - okoskodhatott Drága Kormányunk ismét, mielőtt előállították Soltész Miklóst, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális és családügyért felelős államtitkárát ezzel a már elsőre teljesen banálisnak tűnő ötlettel

Jelenleg az egyetemistáknak minden kedden, szerdán külön bulit tartanak, hétvégén pedig minden szórakozóhely más italakciókkal és fellépőkkel szórakoztatja a jónépet. A diáknapokról és az egyéb egyetemi rendezvényekről nem is beszélve. Tudnak maguknak a diákok programokat szervezni, nem kell ahhoz állami segítség, hogy összeakaszkodjon két huszonéves és esetleg szerelem szülessen a fellángolásból.

De most gondoljunk csak bele, melyik épeszű egyetemista választana egy egyértelműen unalmas, és idejétmúlt szórakozási formát a jól bevált hangos zenére ugrálós, vagy éppen kocsmában, haverokkal sörözgetős programja helyett? Miért olyanokra kell elszórni a pénzt, ami egyértelműen bukásra van ítélve? Miért akar a kormány már a magánéletünkbe is beleszólni? Miért mindig visszafele megyünk, és nem előre?

Tessék mondani, építőtáborba mikortól lehet jelentkezni?

20121010-budai-ifjusagi-park-ifipark-budai3.jpg