A Való Világok pacsirtái

valo-vilag-4-szandika.jpgVége lett a Való Világ hatnak, most jön a viszonylag érdekesnek/szexinek/huncutnak/jócsajnak/jópasinak kikiáltott szereplők végkimerülésig való futtatása a különféle média platformokon. Fotózás, haknizás a vidéki szórakozóhelyeken, z-típusú celebekkel teletűzdelt valóságshow, és persze ott van a zeneipar.

A tegnapi nap folyamán több helyen is lehozták azt a szörnyűséget, amit bizonyos VV Alexa és VV Csárli művel rapzene álnév alatt. Borzalmas, ez nem vitás, ennél még a macskám is szebbeket nyávog össze, mikor reggel a hosszúra nyúlt éjszakai csavargás után kétségbeesetten várja az alutasakos eledelt a tálja mellett. Íme, itt van, ha nem jutott volna még el a fületekig, most megkapjátok tőlem is.

Megy a szörnyülködés a kommenteknél is, meg a Facebookon is, mindenki úgy tesz, mintha nem termelt volna ki minden széria legalább egy „énekes tehetséget”. Nézzük meg, milyen válogatott dallamtalanságokat szabadított ránk a VV az évek folyamán. Csak saját felelősségre kattints a továbbra!

VV Zsófi- Rágógumi

A hatodik széria szőke naívája úgy gondolta, hogy ezzel a szerzeménnyel betörhet a bulislágerek piacára.

 

VV Cristofel – Kubai ritmus

A Nőverő Kubai Macsó még 20 éves sem volt, mikor bekerült a Való Világba, kikerülése után pedig úgy érezte, ő aztán mindenhez ért. Még ahhoz is, amihez nem.

 

Barna Barnabás feat VV Éva – Bye Bye Lány

Az alkoholista, mostanában mindenféle kamuvalóságshowban celebkedő szőkeség énekelni nem énekelt, viszont elég fontos szerepet vállalt egy Nóta TV vasárnap délelőtti mulatós válogatásba illő szerzeményben.

 

Young G „Béci” – A legnagyobb

A Gigi – Béci testvérpár fiútagja egy elviselhető popslágerrel jött ki, miután kidobták a villából. Tőle talán elvárható volt, hogy valami kevésbé borzasztót alkosson, mint a többiek, hiszen ő már a valóságshow előtt is próbálgatta magát rapperként.

 

VV Jenny – Ha az én pasim lennél

A VV háromban tűnt fel eme rendkívül romantikus zenei alkotás énekesnője. A hölgy elvileg még mindig az énekléssel foglalkozik, de hál’Istennek ennek sok nyoma nincs a legismertebb videomegosztón.

 

+ 1

Majka, akinek bejött az élet

Az első VV-ben feltűnt ózdi srácot lehet szeretni vagy nem szeretni, lehet hallgatni a zenéjét vagy nem, lehet nézni a műsorát vagy el lehet kapcsolni, olvashatod a könyvét, vagy fikázhatod, de azt be kell látnod; valamit nagyon jól csinál.