A lány 14 év után látta viszont elveszett cicáját

Jill Pettiecord 14 év után ölelhette magához elveszett cicáját, Ralph-ot. A fiatal nő még kislányként fogadta örökbe egy menhelyről a fehér-szürke kandúrt 1998 karácsonyán. „Elválaszthatatlanok voltak. Mindig hordozta magával és mindent együtt csináltak” – mesélte Jill édesanyja.

ralph01.jpg

Három évvel az örökbefogadás után azonban Ralph elszökött és hiába keresték, sehol nem találták. "Biztos voltam benne, hogy nem látom soha többé a cicámat." Jillnek azóta több más háziállata volt, de egyik sem pótolhatta Ralph-ot. „Volt egy németjuhász kutyám, aztán egy macskám is, de Ralph mindig is nagyon hiányzott”.

Egyik este aztán Jill kapott egy telefonhívást az egyik menhelyről, hogy megtalálták a macskáját. „Nagyon meglepődtem, és mondtam nekik, hogy az lehetetlen, hiszen nincs is macskám” – nyilatkozta. Végül mégis elment a menhelyre, ahol meglátta régen elveszett cicáját. Először nem hitt a szemének, de aztán a cica oldalra fordította a fejét és ránézett. Ekkor már biztos volt benne, hogy Ralph az. A család mindent megtesz, hogy egy kicsit formába hozzák a kissé legyengült, öreg állatot. „Nagyon örülök, hogy az utolsó éveit még velem és nem valahol az utcán kóborolva tölti.”