Egy kis unikornis könnyet valaki?

A szombat reggeli bulvárkukkolás közben néha eljutok igazán érdekes weboldalakra vagy webshopokra, így akadtam rá erre a különleges Valentin napi ajándékötletre is, amit egyszerűen nem tudok nem megosztani veletek. 

19983411_1594675577231262_1516552780637794027_o.jpg

"Ez a gin likőr igazi unikornis könnyet tartalmaz, a Firebox titkos központjában, szabadatartású unikornisainktól titkos technikával lefejtett könnyeket. Ennél a verziónál már finomítottunk az érzelmek beszedési technológiáján, így az eredmény egy olyan keserédes gin-élményt biztosít majd, amitől tutira eldobod az agyad. Annak érdekében, hogy a legtökéletesebb ízélményt kapjuk, az egyszúrvajainkat citrommal, naranccsal, korianderrel, borókabogyóval és édesgyökérrel tápláljuk. Óvatosan összegyűjtjük a lehulló könnyeket, ezután hozzáadjuk a csillogó összetevőt és már kész is a csodás nedű. Érdemes fogyasztás előtt kicsit összerázni az italt, így tudod csak igazán kiengedni a mitikus szellemet a palackból" - szól a nem mindennapi termékbemutató. 

Nem igazán tudom, hogy kinek címezték ezt a remek ajándékot, hiszen az unikornis rajongók biztosan nem szeretnék sírni látni kedvencüket, aki pedig valami komoly piára vágyik, könnyen talál ennél ütősebbet az italboltok polcain. Mindenestre az Instagramos képeken biztosan jól mutat a kis rózsaszín, síró egyszarvúval díszített üvegcse, amelynek egy példányát 39,99 £ -ért (kb. 14.000 Ft) bárki magáénk tudhat. 

Te adnál ilyet ajándékba?