Strandolj borosüvegen!

Még a tavasz sem igazán mutatta meg magát az idén, szóval lehet, hogy még egy kicsit korai a melengető napsütésről és a vízparti nyaralásról álmodozni, de azért nem árt időben felkészülni, nehogy váratlanul érjen minket a kánikula. 

Egy jó kis strandolás elengedhetetlen kelléke a kényelmes gumimatrac, amelyre a vízben vagy a parton is kifeküdhetsz. Tavaly nagy sláger volt a rózsaszín hattyú, idén pedig valami egészen más fog hódítani. Te ücsörögtél már piás üvegen egy koktéllal a kezedben? Na, most megteheted!

bor_matrac.jpg

A bor kedvelői a Sauvignon Blac és a Cabernet Sauvignon közül választhatnak, aki pedig nincs oda a vörösért, remek rosét is tudok ajánlani. A strandolók bőven kinyújtóztathatják a tagjaikat, hiszen a matrac több, mint két méter hosszú.

Persze van, aki a fanyarabb ízekre esküszik, annak itt egy pohár Margarita, lime-mal és sóval a pohár szélén. 

Hogy a férfiak se maradjanak ki a szórásból, itt van egy igazán férfias, söröskorsó alakú matrac jégkockatartóval, hogy a megiható nedű hűvös maradjon a napfürdőzés közben is. 

A vásárlói vélemények alapján ezek a kiegészítők nem jobb minőségűek bármelyik más matracnál, viszont ezeket nem azért választja az ember, hogy évekig használja. Az viszont tény, hogy baromi jól mutatnak az Insta fotókon!

via