Madonna kutyául fest

Egy francia fotós újraértelmezte a sztár ikonikus fotóit. 

Madonna élete és munkássága sok mindenkit lenyűgözött, egy igazi ikonná nőtte ki magát az évtizedek folyamán. Ezalatt az idő alatt rengeteg lenyűgöző fotó készült a Pop királynőjéről, nem csoda, hogy több művésznek is ihletet adott. Vincent Fluoret divatfotós is észrevette a dologban rejlő potenciált, egy igazán egyedi fotósorozattal rukkolt elő.  

1532862535368.JPEG

A párizsi férfi akkor kapta az ötletet a kutyák beöltöztetéséhez, mikor Los Angelesben segített menhelyeknek profi fotókat készíteni a kedvencekről, hogy azok könnyebben gazdára találhassanak. Eközben rájött, hogy az állatok a legjobb modellek, hiszen zsigerből hozzák azokat a pózokat, amikkel a legkönnyebb lenyűgözni a közönséget. 

Ekkor jött képbe Max, Vincent 6 éves kutyája, aki tökéletes alanynak bizonyult egy beöltözős fotózáshoz. A képek nyolc hónapig készültek, hiszen a fotós mindig a kutyust helyezte előtérbe, nem akarta, hogy kellemetlenül érezze magát a fényképezés közben. "Például, ha tudtam, hogy a következő fotózáshoz kalapra van szükség, akkor beszereztem a kelléket, majd lassan hozzászoktattam Maxet, játszottuk a dolgokkal, így ő is bulinak fogta fel az egész projektet. A legtöbb jelmez egyébként kézzel készült, pontosan ráigazítva Maxre." 

A fotós és társa a Maxdonna projektben olyan ikonikus képeket gondolt újra, mint például a Hung up vagy a True Blue album borítója. A képek egyébként jótékony célt szolgálnak, az eladásukból befolyt összeget Madonna egyik afrikai árvákat segítő alapítványa kapja. 

És mit szólt mindenehhez Madonna? A Pop királynője maga is posztolt róla az Istagramján, méghozzá a Like a Virgin kutyaverzióját. 

via, via