Magyar Krónika, örvend a szívem!

Csudálatos hírt olvastam ma, kedves Barátaim!

Orbán Viktor, mélyen tisztelt vezetőnk, Magyarország szellemi vezére úgy határozott, megvalósítja azt, amelyre szerény népünk már oly régóta éhezett. Egy állami lapot, egy olyan újságot, amely a jó magyar értékeket és értékrendszert fogja a nemzet elé tárni, oly kacifántos, barokkos körmondatokban, amelyektől már a huszadik század végén is hajukat tépve verték a fejüket a zsurnaliszták a kávéház bortól pettyes üveglapjába.

Hiszen mi más lenne ez, kedves Barátaim, mint a magaskultúra igaz megnyilvánulása abban a fertőben, amiben már minden kis átlag földtúró billentyűzetet ragadhat és elmondhatja a gondolatait, néha azokat a kormányellenes, uszító gondolatokat, amelyekkel Drága Kormányfőnk jó hírnevét bemocskolá.

Itt van hát e nemes és szórakoztató útmutatás, melyben a köznép megtudhatja, mikor nyílik a pitypang, vagy jóízűt mosolyoghat egy-egy mindenki által megbecsült, hű kormánypárti újságíró ikergyermekein. Erre vágytunk már mióta epedve! Úgy kellett ez nekünk, mint a rezsicsökkentés vagy egy falat kenyér! Valamint oly nagy boldogság számomra, hogy e csodás közpénzből készülő sajtóipari termék a jó minőségű lapjainak és a kemény borítójának köszönhetően nemes dísze lehet a könyvespolcomnak, és majd könnybe lábadt szemekkel mutogathatom évek múltán az unokáknak, hogy: „Látjátok, kicsinyeim, milyen jó is volt Magyarországon élni 2014-ben!”

Köszönöm Orbán Viktor, köszönöm Magyarország!