Napi jópofa: Jeremy Clarksont egy off-road Mercedes SL-ben kapták le

Mint azt tudjuk, Jeremy Clarkson, James May és Richard Hammond már gőzerővel forgatják az új showjukat az Amazonnak. Bár még nincs sok infó a dologról (még a cím sem nyilvános), azért az internetnek hála mindig szivárognak ki apró részletek a forgatással kapcsolatban. Ilyen ez a videó is, amelyen egy angol kis falu nyugalmát zavarja meg a három ismert arc ezzel a hétköznapinak egyáltalán nem nevezhető járművel. A magasított Mercedes-Benz SL eredete és célja csak találgatás tárgya lehet, azonban az biztos, hogy a mostoha terep sem okozhat gondot neki. 

Jeremy Clarkson pár szót váltott is a videó készítőjével, amelyben arról érdeklődik, hogy ő is olyan kiválónak találja ezt a járművet, mint ők maguk. Ekkor tisztán látszik a trió másik két tagja is, az anyósülésen May ül, hátul pedig Hammond bólogat. 

A leírás szerint a videót csütörtökön készítették, így Clarkson március 2.-án, forgatás közben történt balesete nem lehetett túl komoly. Az új showban reméljük fény derül a baleset okára, és arra is, hogy mit kezdtek ezzel a járgánnyal.